Rezervo

Per te udhetuar nga Shqiperia drejt Europes duhet te jeni te pajisur me leje qendrimi europiane dhe me testin negativ PCR sipas rregullit te secilit shtet.
Per udhetimet nga Europa drejt Shqiperis mund te udhtojne te gjith pasagjeret mjafton qe te keni pasaporte brenda afatit te skadences ne rast te kundert duhet te merrni nje leje kalimi nga Ambasada ose Konsullata Shqiptare ne shtetin perkates.