Historiku i Kompanise

Agjensia Arjani Travel eshte krijuar qe prej vitit 1992 ku fillimisht e nisi aktivitetin e saj me transportin e udhetareve brenda vendit, e me pas i ofruam nje sherbim te ri per te gjithe studentet qe vazhdonin studimet e tyre ne Universitetin e Vlores.

Qe prej vitit 2007 ofrojme sherbimin me te ri, ate te transportit te udhetareve nga Shqiperia drejt Italise dhe anasjelltas.

Garantojme transportin me mjete komode 45-50-60 dhe 70 vende ne paketa te ndryshme turistike si: Itali, Greqi, Gjermani, Kroaci, Turqi, Ceki.